Smart home producten die je deze zomer nodig hebt

Smart home producten die je deze zomer nodig hebt

mei 21, 2023 Home

Gemakkelijk de juiste temperatuur instellen

Zonder temperatuurregeling op kantoor, woon- of slaapkamer is het gewoon niet uit te houden. Zeker niet tijdens de lange hitteperiodes in de zomer. Deze Nedis® SmartLife cooling producten zijn de beste oplossing voor de warmste zomerdagen en -nachten en voorkomen slapeloze nachten en zweten achter je bureau.

Gordijnen automatisch en op afstand openen en sluiten

Een andere manier om ervoor te zorgen dat de temperatuur binnen niet te hoog oploopt, is door een smart wandschakelaar te gebruiken. Open en sluit elektrische gordijnen, rolluiken en zonneschermen vanaf je smartphone, tablet of met een willekeurig apparaat voor stembediening thuis, zoals Amazon Alexa of Google Home. De controller kan ook worden ingesteld in combinatie met andere Nedis® SmartLife producten, zodat gordijnen bijvoorbeeld sluiten wanneer een lamp wordt ingeschakeld.

SmartLife Radiatorbediening

Ontvang een melding wanneer een deur of raam is opengelaten

Deze smart sensor herkent of je deur of raam geopend of gesloten is en stuurt deze informatie naar de Nedis SmartLife applicatie. Om dit te doen is een Nedis Zigbee gateway nodig. Hiermee kun je veel verschillende dingen automatisch doen, zoals een melding krijgen wanneer er iemand in huis is of een herinnering sturen wanneer een deur of raam open is gelaten. Door deze sensor te combineren met andere producten in de Nedis SmartLife applicatie, kun je ieder Nedis SmartLife product activeren bij het openen van een deur (bijv. licht, smart stekker of sirene) of een verwarming of airconditioner uitschakelen wanneer de deur open staat.

Bereid je tuin voor op de zomer

Smart home-producten zijn niet alleen voor binnenshuis. Je kunt zelfs je hele tuin smart maken! Ideaal voor als je op vakantie bent en je geen stress wilt hebben over het water geven van je planten, het uitschakelen van buitenverlichting of gewoon om je tuin er beter uit te laten zien.

Smart verlichting om ongewenste bezoekers te misleiden

Door op afstand een lamp in huis aan te doen, kun je aan de buitenwereld de indruk wekken dat je thuis bent, terwijl dat in werkelijkheid niet het geval is. Op die manier blijven ongewenste bezoekers weg van je woning. Je kunt ook de kleurtint en de lichtsterkte van de lampen aanpassen.